Hibaüzenet

Warning: chmod(): Operation not permitted _event_css_add() függvényben (/home/vftp/celtudat2/html/sites/all/modules/event_calendar/event_calendar_colors/event_calendar_colors.module 270 sor).

Serdülő OB

A hét végén Budapesten két teljes serdülő csapatunk, egy fiú és egy lány csapat állt lőállásba és küzdött meg korosztályában a legjobbakkal. Nagyon komoly eredmények születtek, nem lehetett egyszerűen dobogóra állni! A lányok puskás versenyében például Nagy Vivien 383-as teljesítménye "csak" a 4. helyre volt elég. Régebben egy ilyen eredmény akár az ifik között is dobogós helyezést jelentett volna. Vivi mellett Jákó Miriam (357) és Szabó Petra (248) is kiválóan teljesített, mellyel 3. helyezést értek el csapatban.

Nagy Vivien és Jákó Miriam a puskás versenyszám mellett pisztollyal is vállalta a megmérettetést. Nagy Vivien 354 körrel 2. helyezést ért el, míg Jákó Miriam egy kiváló egyéni csúccsal 327 körrel a 8. helyen végzett.

Fiú puskásaink is megküzdöttek a versenytársakkal. Mangó Marci a csapat rangidős versenyzője 377 körrel 4. helyen végzett és minden dicséretet megérdemel. Masa Gábor 341, Székely Soma pedig 236 kört teljesített, így a csapat végül 6. lett.

Gratulálunk a többi csapatnak is a kiváló eredményekhez. Pekler Zalán és Kozma Nikolett 394 körös eredménye igencsak figyelemre méltó!