Hibaüzenet

Warning: chmod(): Operation not permitted _event_css_add() függvényben (/home/vftp/celtudat2/html/sites/all/modules/event_calendar/event_calendar_colors/event_calendar_colors.module 270 sor).

2019 Szeged GP

Október 19-20-án 3.  alkalommal került a Szeged Grand Prix megrendezésre. Az ország minden szegletéből érkeztek sportlövők, valamint Romániából Nagyváradi Lövész Klub  és Szerbiából Strelječka družina Novi Sad 1790 csapata is. A 125 induló között találkozhatunk Sidi Péterrel, Somogyi Péterrel, Török Ferenccel illetve a számszeríjász országos bajnokságot is itt bonyolították le

CTSE versenyzői közül Jákó Miriam egy arany- és bronz-, Győri Ágnes egy arany- és ezüst-, Csendes Dávid egy arany- és két bronz-, Keresztesi Petra Inez és Kiszely Boglárka egy-egy arany-, Tunyogi Adorján egy ezüst-, Galzó Kata egy ezüst- és bronz-, és Gárgyán Alina egy bronzérmet szerzett. Számszeríjász OB Jákó Miriam, Mangó Marcell, Csendes Dávid egy-egy aranyérmet szerzett.

Köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljöttek hozzánk és bízzunk benne, hogy jól érezték magukat.

 Köszönjük szponzorainknak, támogatóinknak Magyar Sportlövők Szövetsége és Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata a segítséget, aki hozzájárultak, hogy idén is sikeres lett a Szeged Grand Prix!