Hibaüzenet

Warning: chmod(): Operation not permitted _event_css_add() függvényben (/home/vftp/celtudat2/html/sites/all/modules/event_calendar/event_calendar_colors/event_calendar_colors.module 270 sor).

Hírek

A HK (Heti Közélet) Egyesületi és sportági bemutató

Heti Közélet magazin által készített bemutató filmmel  kívánunk minden kedves Tagunknak, Támogatónknak, Partnereinknek áldott ünnepet és egészségben, sportsikerekben gazdag új évet!

https://www.youtube.com/watch?v=kki0wX_uoLw

https://hetikozelet.wordpress.com/

SPORTLÖVŐ FÓRUM

Családi nap 2020. szeptember 12.

Idén is sikerült megszervezni a CT-SE családi napot. Köszönjük a bátor és fegyelmezett részvételt. 

Egy kis emlék az eseményekről: 
https://www.youtube.com/watch?v=BkL80fXhhLI&fbclid=IwAR0EDRctCRkwZaoIlnc...

 

SZEGED GP 2019

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebo..." width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

2019 Szeged GP

Október 19-20-án 3.  alkalommal került a Szeged Grand Prix megrendezésre. Az ország minden szegletéből érkeztek sportlövők, valamint Romániából Nagyváradi Lövész Klub  és Szerbiából Strelječka družina Novi Sad 1790 csapata is. A 125 induló között találkozhatunk Sidi Péterrel, Somogyi Péterrel, Török Ferenccel illetve a számszeríjász országos bajnokságot is itt bonyolították le

Családi nap

2019. augusztus 25-én vasárnap délután gyűlt össze a Cél-Tudat Sportlövő és Szabadidős Sportegyesület apraja és nagyja egy vidám vetélkedővel egybekötött csapatépítésre. A vetélkedőn 5 csapat versengett az olimpiai öt karika színeiben. Összesen öt állomáson érdekes kvízkérdésekre kellett a csapatoknak válaszolni, melyet egy-egy ügyességi feladat megoldása követett.

Gáspár Olivér képviselte egyesületünket a felnőtt Országos Bajnokságon

Gáspár Olivér 608,3 körrel kisöbű szabadpuska 60 lövéses fekvő verenyszámban 13. helyezést ért el.

Gratulálunk a kiváló eredményhez!

Rescsik Csaba az eszéki Parasportlövő Világkupán junior világ- és Európa-csúcsot lőtt

Rescsik Csaba nem tegnap kezdett el sportlövészettel foglalkozni, mégis az első igazán jelentős megmérettetés most jött el számára. A Magyar Paralimpiai Bizottság ugyanis lehetőséget biztosított arra, hogy Csaba nemzetközi klasszifikációja megtörténhessen, majd két versenyszámban képviselhesse Magyarországot ezen a világversenyen.

Újoncok Pilzenben az Olimpiai Reménységek Versenyén

Versenyzőink nemzetközi tapasztalatokkal gazdagodtak a pilzeni Olimpiai Reménységek Versenyén.

Jákó Miriam lépett először a lőállásba a junior lányok között. 560 körös eredményével most a 14. helyezést érte el. Csapatban a KSI sportlövőivel, Fábián Sárával és Komáromi Pannával éppen lecsúsztak a dobogóról.

Miriam bemutatkozott a nemzetközi mezőnyben sportpisztollyal is. 562 körrel 14 db belső tízessel a 13. lett ebben a versenyszámban több mint 50 versenyző között. Eredménye meggyőző, és 15 éves kora ellenére számolni kell vele hosszú távon nemzetközi szinten is.