Hibaüzenet

Warning: chmod(): Operation not permitted _event_css_add() függvényben (/home/vftp/celtudat2/html/sites/all/modules/event_calendar/event_calendar_colors/event_calendar_colors.module 270 sor).

Családi nap

2019. augusztus 25-én vasárnap délután gyűlt össze a Cél-Tudat Sportlövő és Szabadidős Sportegyesület apraja és nagyja egy vidám vetélkedővel egybekötött csapatépítésre. A vetélkedőn 5 csapat versengett az olimpiai öt karika színeiben. Összesen öt állomáson érdekes kvízkérdésekre kellett a csapatoknak válaszolni, melyet egy-egy ügyességi feladat megoldása követett. Témáink között szerepelt honvédelem, történelem, sport természetesen sportlövészettel és olimpiai kérdésekkel, megemlékeztünk jelképeinkről, hagyományainkról és csapataink számot adtak logikából valamint tájékozódási képességből is. A vetélkedőt a "sárga" csapat nyerte, a "feketék" a képzeletbeli dobogó 2., a "zöldek" pedig a 3. fokára állhattak fel. Reméljük, hogy a kék és a piros csapat is jól szórakozott! :-)

A fárasztó szellemi és fizikai teljesítmény után természetesen egy jóízű pörkölt és sok finom sütemény elfogyasztása következett a zsombói Jóbarát vendéglő és a családi cukrászatok lelkes tevékenységének jóvoltából.

Köszönjük a versenyzőink kitartó munkáját, a családok, barátok és a támogatók segítségét!