Hibaüzenet

Warning: chmod(): Operation not permitted _event_css_add() függvényben (/home/vftp/celtudat2/html/sites/all/modules/event_calendar/event_calendar_colors/event_calendar_colors.module 270 sor).

Rescsik Csaba az eszéki Parasportlövő Világkupán junior világ- és Európa-csúcsot lőtt

Rescsik Csaba nem tegnap kezdett el sportlövészettel foglalkozni, mégis az első igazán jelentős megmérettetés most jött el számára. A Magyar Paralimpiai Bizottság ugyanis lehetőséget biztosított arra, hogy Csaba nemzetközi klasszifikációja megtörténhessen, majd két versenyszámban képviselhesse Magyarországot ezen a világversenyen.

Rescsik Csaba bizonyította, hogy érdemes az MPB bizalmára. SH1 R1 (légpuska 60 lövés álló testhelyzet) önmagát felülmúlva 600,2 körös egyéni csúccsal 13. helyen fejezte be a versenyt. Eredménye egyben új junior világcsúcs is! Csaba fejlődése töretlen, hamarosan a legjobbakkal láthatjuk majd a döntőben!

Másik versenyszámában az SH1 R3 Mix (légpuska 60 lövés fekvő testhelyzet) 619,7 körrel ugyan csak a 44. helyezést érte el, de nincs nagyon leszakadva az élmezőnytől. Eredménye természetesen új egyéni csúcs és új junior Európa-csúcs is.

Köszönjük a Magyar Paralimpiai Bizottság támogatását. Gratulálunk a többi versenyző eredményeihez is!