Hibaüzenet

Warning: chmod(): Operation not permitted _event_css_add() függvényben (/home/vftp/celtudat2/html/sites/all/modules/event_calendar/event_calendar_colors/event_calendar_colors.module 270 sor).

Újoncok Pilzenben az Olimpiai Reménységek Versenyén

Versenyzőink nemzetközi tapasztalatokkal gazdagodtak a pilzeni Olimpiai Reménységek Versenyén.

Jákó Miriam lépett először a lőállásba a junior lányok között. 560 körös eredményével most a 14. helyezést érte el. Csapatban a KSI sportlövőivel, Fábián Sárával és Komáromi Pannával éppen lecsúsztak a dobogóról.

Miriam bemutatkozott a nemzetközi mezőnyben sportpisztollyal is. 562 körrel 14 db belső tízessel a 13. lett ebben a versenyszámban több mint 50 versenyző között. Eredménye meggyőző, és 15 éves kora ellenére számolni kell vele hosszú távon nemzetközi szinten is.

A mindössze 12 éves Csendes Dávid is óriási lehetőséget kapott, hogy részt vehessen a junior fiúk légpuskás versenyszámában. Dávid nagyon szépen kezdte a versenyt, nem ijedt meg. A végére egy-két nagyobb hiba is becsúszott a fáradtság miatt, de így is 613,1 körös egyéni csúccsal a 35. helyen zárta a versenyt.

A magyar junior válogatott nagyszerű hetet zárt Pilzenben. Gratulálunk minden versenyzőnek és edzőinek, valamint a csapatvezetőknek. Külön köszönjük Major Vera és Keczeli Zoltán segítségét!